Passionsfrukt, underbart syrlig <3

Ja, i förrgår var jag på släktkalas hos min moster Louise. Hon hade ställt fram en skål med alla möjliga frukter och där ibland dem så såg jag passionsfrukt. Gissa om jag blev glad! Jag har ätit passionsfrukt ca 2 gånger i mitt liv förut trots att det är min favoritfrukt. Jag är konstig, jag vet. Men i alla fall. När kalaset var slut så var det jätte många passionsfrukter kvar och Louise sa att hon inte gillade dem så jag kunde få dem. Jag tackade så mycket och lade alla i en påse.
 
Sedan dess har jag ätit hur mycket passionsfrukt som helst och det är så gott och syrligt. Synd bara att det ju inte ser så gott ut. 
 
Dessutom tänkte jag komma med lite tips. Om du inte tycker att det räcker med att bara äta dem för sig själva så kan du ju självklart baka med dem. Jag har länge tänkt baka cheescake med passionsfrukt på och hos en släkting till mig åt jag en gång passionsfrukt-glass. Det var SÅ OTROLIGT gott! Syrligheten i passionsfrukten passar väldigt bra ihop med sötheten i själva desserten. Självklart finns det mycket mer att baka med passionsfrukt men där är några tips. Har du några tips till mig? Något annat man kan baka med passionsfrukt kanske? Kommentera eller mejla oss: [email protected]
 
 
(Det är ej mina egna bilder)
 
 
 


Texter som söta bloggläsare skrivit


Något du vill kommentera?


Vad kallas du?
Vill du slippa skriva in ditt namn nästa gång?

Vad är din e-mail då? (lugn, vi publicerar den självklart inte)

Har du en blogg vi kan kolla in?

Och nu till själva texten du vill förmedla dig om:

Trackback

macarons.blogg.se

* Bakning * Matlagning * Drickbart

RSS 2.0